Svamp og candida

Lidt om candida albicans og svamp i almindelighed.

Der er løbet meget vand i åen, siden vi behandlere betragtede candida albicans som et problem at behandle. Vi har så stærke midler af alle slags til rådighed for at behandle selvsamme.

page1image30992544

Jeg får dog stadig klienter ind på min klinik, der kan fortælle om flere års diæt for at holde svampen nede og forskellige sygdomssymptomer fra døren.

Min erfaring er, at ”holde svampen nede” er akkurat det man gør ved en candida faste-kur. Med det menes en kur, hvor alle fødevarer der kan betragtes som ”svampeguf” bliver udelukket af kosten. Man kan holde kuren i årevis, og holde forskellige symptomer nede på et minimum. Men et glas rødvin eller en enkelt konditorkage vil prompte ødelægge kuren og bringe de forskellige symptomer på banen igen.

Der skal altså tages skrappere midler i brug for at komme en svamp til livs. Der findes flere forskellige rigtig gode homøopatiske midler, der sammen med diverse urtepræparater og mælkesyreprodukter kan udrense en candida albicans, uden at man samtidig skal følge en skrap diæt.

At have svamp er ikke en sygdom i sig selv, men et symptom på, at der er noget andet ude af balance i kroppen. Det kan være en infektion, der er gået hen og er blevet kronisk eller en pådraget forgiftning, der belaster kroppen. Som noget helt nyt mener videnskaben, at kroppen måske selv producerer svampen for at beskytte sig selv imod en forgiftning udefra. Svamp er altså et sygdomssymptom, der skal fjernes for at man kan komme ind og behandle selve årsagen til svampen.

Der findes flere forskellige former for svamp, en af dem er den man meget nemt kam pådrage sig mellem tæerne. Huden klør, bliver rød og revner. En god tetræ-olie smurt på med fingrene (der efterfølgende vaskes) vil hurtigt afhjælpe problemet og give hel svømmehud imellem tæerne igen.

Urtetørring

Skulle du få lyst til at plukke og tørre dine egne urter til for eksempel urte-te er her lidt at gå frem efter: Det er

Read More »

Urteteer

Du kan blande dine egne urte-teer alt efter behov. Brug urterne til at lave lige netop den te som du har brug for. Her er

Read More »

Svamp og candida

Lidt om candida albicans og svamp i almindelighed. Der er løbet meget vand i åen, siden vi behandlere betragtede candida albicans som et problem at

Read More »

SUPERFOOD

Så har vi fået endnu et nyt begreb. Nemlig SUPERFOOD. Fødevarer, der er supersunde og spækkede med berigende og helsefremmende indholdsstoffer. Vi har længe vidst,

Read More »

Smoothies for alle

Opskriften på en smoothie er noget, vi alle mangler. Her er opskrifter på dejlige smoothies. Smoothies for enhver smag. Smoothies for blandede smagsløg Herunder følger

Read More »

Skønhed og urter

Phytoterapeuten bruger ekstrakter eller tinkturer af planterne i deres helhed. Urter kan nemt bruges til daglig skønhedspleje. Anti-rynke-omslag: 1 dl tørret hjulkrone (blade og blomster)

Read More »

Har du spørgsmål, så skriv til mig

Kontakt information

KLIENTERNE SIGER:

GØR TANKE TIL HANDLING...

Vil du høre mere eller booke en tid, så ring eller udfyld formularen 

Følg os på Facebook