Styrk helbredet med biopati

Biopati er en kombineret behandlingsform hvor det altid handler om at fjerne årsagen til symptomet eller sygdommen.
Til det bruges følgende:

  • Kost og ernæring
   Kost er kroppens byggesten. Får du nok vitaminer og mineraler i din daglige mad? Kræver dine symptomer ekstra indtag af nogle af disse ? Spiser du hensigtsmæssigt i forhold til dine symptomer ?
  • Homøopati
   Princippet er, at et lægemiddel som i store doser fremkalder en sygdoms symptomer hos raske mennesker, i små doser vil helbrede den samme sygdom. Homøopati er en medicin der modvirker de selv samme symptomer som det oprindelige stof kan fremkalde. Derfor bruge man i homøopatiens verden betegnelsen “lige behandler lige”.
   Homøopati praktiseres idag 41 euroæiske lande og indgår som en integreret del af de nationale sundheds systemer i bl.a England, Australien, Tyskland, Østrig, Frankrig, Holland, Brasilien, Mexico og Indien. Ifølge WHO bruger ca 400 milioner mennesker verden over homøopati som primær behandlingsform.
  • Urtemedicin
   Gennem årtusinder har man brugt urter til at kurere sygdomme med. Nutidig forskning via avanceret teknologi gør, at vi idag nøjagtigt ved hvilke planter der kan bruges imod forskellige symptomer og sygdomme. Urterne kan bruges som stærke ekstrakter, som the eller tilberedt i cremer. Jeg bruger oftest stærke meget virksomme urteekstrakter som jeg på recept sammensætter individuelt, tilpasset netop de symptomer og sygdomme som de skal virke imod. Recepten på urtemedicinen kan så indløses i en af de helsekostforretninger der har urteekstrakterne på lager.

Jeg har med indgående viden blandt flere forskellige test-former valgt Kinesiologien. Denne testmetode har en bredde og spændvidde som jeg ikke har fundet hos nogle andre . Samtidigt er det med Kinesiologi muligt ikke bare, at aflæse kroppens tilstand, men omgående at ændre og forbedre samme.

Kinesiologi betyder “Læren om bevægelse” og er en behandlingsmetode der kombinerer vestens viden om fysiologi og anatomi og østens viden om kroppens energisystemer. Kinesiologiens grundlæggende íde er, at enhver svækkelse af et organ er ledsaget af en specifik muskelsvaghed. Ved at teste forskellige musklers styrke/svaghed i forhold til en given situation eller et spørgsmål kan testen klarlægge psykisk eller fysisk stress, ubalancer og blokeringer i kroppens forskellige systemer. Det er således kroppen der fortæller behandleren, hvilke lidelser klienten har. Når energien i kroppen blokeres kan det komme til udtryk som sygdom eller ubehag.

Med Kinesiologi kan vi genskabe balance i kroppen.
Vi kan styrke livsenergien og hjælpe kroppen tilbage til harmonisk tilstand.

Afsnit på vej…

Væk med Allergi  – med Kinesiologi

Forestil dig et barn i leg en dejlig sommerdag på en herlig grøn græsplæne. Barnet falder over en bold og kører sin kind hen over græsset. Forskrækkelse. Smerte. Pollen!! Mere skal der ikke til for at kilden til en allergi er lagt. Græs er pludseligt blevet lig med noget ubehageligt, noget farligt og denne oplevelse bliver lagret i hjernen. Efterfølgende kan ethvert møde med græspollen aktivere alarmsignaler i kroppen og alle de gængse allergi symptomer udløses.

Allergi er derfor intet andet end en refleks i i underbevidstheden der udløser en kropslig reaktion. Kroppen råber advarende “Fare på færde” – Flygt!

Med Kinesiologi kan årsagen til en allergi afdækkes og afhjælpes. Ved en enkel metode fortæller man hjernen at den ikke behøver udsende faresignaler og bombardere kroppen med histamin.

Resultatet er, at kroppen stopper med sine faresignaler og stress når den derefter møder allergenet, f.eks græs. Græs vil ikke mere blive betragtet som en fjende. Faktisk kan man på denne måde stoppe et akut allergiudbrud på samme måde som man kan behandle en kronisk allergi.

Denne metode kan bruges overfor allergi af: Alle pelsdyr. Husstøv og støvmider. Diverse fødevarer. Birkepollen. Græspollen. Bynke. Dufte. Kemikalier. Tryk og kulde. Skimmelsvampe.

Hvor mange behandlinger ?
De fleste får en mærkbare hjælp allerede efter første behandling. Eller bliver helt symptom og medicinfri. Andre skal have to til tre behandlinger. I nogle tilfælde er det en god ide at få en opfølgende behandling efter et år.

Hvad ligger der ellers i behandlingen ?
Der ligger oftest andre fysiske ubalancer i kroppen under en allergi. Under den første gest gennemgår jeg på Biopatisk vis samtidigt kroppen for kroniske infektioner (specielt i luftvejene) fordøjelsesproblemer, svamp osv

Ingen af os er ens og alle har brug for individuel behandling. Af samme årsag sælger jeg ingen færdigpakkede kure, men henviser til helsekost forretninger for indkøb af eventuelle kosttilskud.

Bryd dine mønstre og bliv den bedste udgave af dig selv!

Oplevelser tilbage fra vores første leveår kan danne mønstre der får os til at agere og reagere op gennem vores voksne liv
De fleste komplekser og handlingsmønstre bliver skabt i vores barndom og hvis de forbliver i det ubevidste, fortsætter vi med at reagerer som et barn når der i vores voksenliv bliver ”trykket” på en gammel knap. Reaktionsmønstret ligger fast i os og på den måde kan vi som 40-årige reagerer med en 7-årigs reaktionsmønster.

Hvor ligger de psykiske ar?
Med kinesiologi kan man teste kroppen for gamle traumer og dårlige stressfyldte oplevelser. Kaste lys på underbevidstheden og finde frem til alt hvad der ligger og fylder og får os til at handle uhensigtsmæssigt. Eller gamle oplevelser fra barndommen der fylder som tristhed i maven fordi de aldrig er blevet håndteret med dit ”voksne” jeg’s bevidsthed. Ting der er oplevet som 7-årig vil vi stadig takle med en 7-årigs bevidsthed. Det kan f.eks være, omsorgssvigt, dødsfald og angst. Men også skuffelser, tankeløse bemærkninger og manglende opmærksomhed kan sætte deres spor livslangt for os.

Alle disse gemte, -men ikke altid glemte oplevelser kan ligge til grund for adfærdsmønstre og temaer som:

Angst for at sige fra
At du lader folk gå over dine grænser
At du ikke bliver set som den du er
At du altid skal redde andre
Manglende evne til at komite sig i forhold
Nemt til vrede
Nemt til stress
Tilbagevendende valg af forkerte partnere
Osv osv osv……

Og så skal vi ændre dine mønstre

Vi skal sammen klarlægge det ubevidste der ligger og fylder i maven. Det der stresser i hverdagen. Vi skal overføre de gamle dårlige oplevelser og følelser fra maven hvor alt har lagret sig. -Op i hjertet hvor vi kan håndtere og behandle dem ud fra den alder, viden og bevidsthed vi har i dag.

Alt sammen for at: Bryde dine mønstre. Ændrer dine reaktioner – og blive den absolut bedste udgave af dig selv!

Kroppen husker alt!

Mange sygdomme og ubalancer kan have sin årsag fra tidligere oplevelser og hændelser. Også her tester jeg med kinesiologi for at finde alderen for hvornår oplevelsen blev ”lagret” samt hvad det er for en følelse der ligger til grund for sygdommen.

Når jeg laver en Biopatisk udredning kan det derfor være essentielt samtidigt, at få ryddet op i kroppen for, hvad der har været medvirkende til en fysisk ubalance.

Er du i Biopatisk behandling kan jeg tilbyde dig en supplerende akupunktur behandling.
Dette for at understøtte kroppens immunforsvar og styrke de vitale samt afgiftende organer.

Akupunktur er en behandlingsform, hvor man via indstik med ganske tynde nåle i punkter på kroppens meridianbaner kan forbedre helbredstilstanden.
Der bruges naturligvis kun sterile engangsnåle.

Nålestikket føles som en let spænding eller varme og behandlingen medvirker til en dejlig behagelig og afslappende fornemmelse.

Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

Du får svar inden for 24 timer på hverdage!