Klienterne siger

Fri fri og endelig fri for de evindeligt tilbagevendende bihulebetændelser. Er bare så glad og meeeget taknemmelig. 12 års non-stop penicillinkure og deraf dårlig mave er væk.
Tak igen

Lisbeth

Super kompetent og dygtig behandler.
Jeg er blevet hjulpet af med både allergi samt diverse medicin forgiftninger.
Kan varmt anbefales. Og så er hun tilmeld et dejligt varmt menneske.
En ting er sikkert….jeg vil til enhver tid anbefale Byens Biopat til familie, venner samt bekendte.

Gitte Kaaterud

Jeg havde haft problemer med uren hus siden jeg var i starten af 20’erne – nu er jeg 35. Havde forsøgt mig med mange forskellige ”skønhedspræparater”. Men efter at have gået hos Birgitte er min hud blevet fin igen.

Det tog nogle måneder, men det er der jo ikke noget at sige til efter 15 år med uren hud. Der er efterhånden gået et stykke tid siden jeg stoppede min behandling hos dig.

Min hud i ansigtet har det stadig rigtig fint. Jeg er SUPER glad for, at du kunne hjælpe mig af med 15 års uren hud. TAK for det! 

Ann Iversen

Tryghed, tillid og en stærk faglig profil er mærkesager hos Byens Biopat.
Kvinden bag, Birgitte Harms, er en af Danmarks mest erfarne biopater.

Lisbeth Termansen

Min søn på 4 år har haft to vintre hvor han har været konstant syg med ondt i ørene, hoste og forkølelser.

Han har fået penicillin i flere omgange og er blevet holdt meget hjemme fra børnehaven fordi han også har haft feber. Jeg blev anbefalet at gå til en biopat og fandt Birgitte.

Hun har givet ham homøopati og nogle tilskud for at fjerne de streptokokker som hun sagde sad kronisk i ham. Min dreng har glædet sig til at skulle ind til hende fordi hun med sin søde væremåde vandt hans hjerte. Efter nogle få måneder fik jeg en helt anden dreng.

Han er ikke sløv og pivende mere og er en glad dreng som trives både i børnehaven og hjemme. Han har også taget på.

Nadia

I skrivende stund er jeg 52 og har haft mere eller mere kronisk bihulebetændelse siden jeg var 17.

Jeg har fået utallige penicillinkure og været træt, småforkølet og uoplagt igennem alle årene. Birgitte Harms har fjernet alle mine symptomer.

Jeg er aldrig forkølet mere, mine hovedpiner er væk og jeg har det bare så godt. Jeg har så meget energi og er bare så glad. Du er en stjerne!

L. Andersen

”Hvordan er det gået hos mirakeldamen”? Skrev min veninde til mig i en sms. ”Jeg er kureret”, svarede jeg glad –og ”Ja” jeg har fået bugt med min atopiske eksem, som jeg har døjet med i mit 30 år lange liv. Jeg har prøvet utallige hudpræparater – med og uden hormontilsætning, priktester etc. Og intet af det har haft en længerevarende virkning.

Jeg er normalt ikke typen, der opsøger alternativ behandling, men da jeg efterhånden havde fået nok af ”udvendig behandling, besluttede jeg mig for ”indvendig behandling. Jeg fandt Birgittes klinik på internettet og bestilte meget skeptisk en tid. Men jeg måtte prøve noget nyt, så hvorfor ik’? Jeg kastede mig ud i det og gik noget skeptisk til værks. Til gengæld må jeg sige, at jeg tøede lidt op, da Birgitte tog imod mig. Birgitte har en utrolig varme, der stråler én i møde. På professionel og humoristisk vis satte hun sig virkelig ind i min situation og testede mig igennem, mens hun svarede på mine utallige spørgsmål ang. hendes praksis.

Normalt er jeg slet ikke til alternativ behandling, men jeg må indrømme at Birgittes behandling virker! Jeg blev testet igennem vha. kinesiologi og fik efterfølgende at vide, at jeg var forgiftet af mælk, hvorfor jeg efterfølgende skulle holde mig fra alle mælkeprodukter. Derudover skulle jeg tage nogle forskellige medicamenter, som skulle afhjælpe forgiftningen. ”Ja, ja” tænkte jeg, men gav mig i kast med eksperimentet og efter nogle besøg med 6 ugers mellemrum, må jeg skam indrømme – at det virker! Det er helt fantastisk! Endelig har jeg fundet nøglen (eller fået) til at kontrollere min eksem. I dag holder jeg mig fra at drikke mælk –direkte. Derudover kan jeg sagtens indtage andre produkter indeholdende mælkeprodukter uden at reagere.

Men nu har jeg valgmuligheden og ved, hvordan jeg helt præcis skal kontrollere min eksem. Jeg er utrolig taknemmelig for Birgittes hjælp og kan varmt anbefale hendes behandlinger, hvilket jeg også gør flittigt. Birgitte kan sgu noget – eller Mirakeldamen, som jeg kalder hende. 1000 tak for din hjælp. Den er uvurderlig. Mange hilsner.

Trine Hansen

Kære Birgitte. Tak fordi du har ”ordnet” min fordøjelse.

Ingen hård mave mere og alt fungerer bare meget bedre. Mange hilsner.

Susanne Bech

”Jeg har i 7-8 år døjet med et kløende og grimt udslet på mit ene ben. I den forbindelse har jeg været ved hudlæge et utal af gange. Trods flere biopsier, fandt hudlægen aldrig ud af hvad det var for noget udslet. Den eneste behandling jeg kunne få var hormoncreme – og få dage efter brød udslettet ud igen. Efter flere år med behandling med hormoncreme bliver huden tynd og pergamentagtig og jeg stoppede.

Ved et tilfælde kom jeg til en læge der ikke før havde besøgt i vores lægehus. Jeg fortalte, at jeg havde opgivet hudlægen og ikke vidste hvad jeg skulle gøre. Da lægen så mit ben sagde hun ”Du skal til en biopat, og det skal være Birgitte Harms”. Jeg bestilte straks tid hos Birgitte der på få minutter fandt frem til hvad mit udslet var. Jeg havde svamp – meget svamp efter rigtig mange penicillinkure mod blærebetændelse.

Jeg blev sendt hjem med en kostplan og forskellige tilskud. På få uger forsvandt mit udslet og jeg fik en ro i min krop som jeg ikke har haft i mange år.

Jeg er fuld af beundring for den måde Birgitte arbejder på. Hun er meget professionel og behagelig at være hos. –Og så er jeg vild med at hun interessere sig for hvad årsagen er til det problem man kommer med. Det har jeg savnet hos Hudlægen.

Jeanette

Jeg fik at vide af en anden biopat at jeg havde candida. Jeg havde hele tiden problemer i maven og dårlig mave. Jeg fik alle mulige kost tilskud over lang tid og måtte ikke spise sukker og hvede. Men det hjalp ikke rigtigt. Så kom jeg til Birgitte og hun sagde at jeg ikke havde candida men havde fået parasitter efter min tur til Afrika. Jeg er blevet renset ud med forskellige urter og min mave gør ikke ondt mere og jeg har det på alle måder godt igen. Stor tak for hjælpen og knus. 

Camilla

”Da jeg ankom første gang hos Birgitte, havde jeg en migræne flere gange om måneden og udsigt til en fyreseddel. Birgitte konstaterede en del ubalancer, bl.a. i leveren.

Efter udelukkelse af del fødevarer og indtagelse af nogle forskellige kosttilskud indfandt balancen sig, og i dag har jeg meget sjældent migræne, hvilket jeg ellers har lidt af ganske ofte de sidste 17-18 år.

Jeg har gennem mange år søgt behandling i det etablerede system, der kun har kunnet tilbyde stærk medicin, som jeg nærmest endte med at være afhængig af. Det er første gang jeg har mærket en reel forandring og jeg anbefaler varmt Birgittes behandling til alle omkring mig.

Tak for denne gang Birgitte, jeg har fortalt alle vidt og bredt om min helbredelse.

Gitte Pedersen

Birgitte Harms er det bedste som har sket for mig i hele mit liv vil jeg påstå. Jeg har lenge vært plaget med kraftige symptomer på pollen (birk, el, elm, græs, kryssallergier). Har hatt det i 30 år og har tidligere vært til behandling for immunterapi med sprøyter i 4 år i DK. Det har ikke vært det store symptomlindring. Selv om man ikke alltid kan vise til studier og signifikante resultater av en “alternativ behandling” så er det ikke ensbetydning for at det ikke virker. Jeg har nå for første gang i mitt liv vært symptomfri i en periode som ellers pleier å være et sesong med lav livskvalitet. Jeg er evig takknemlig for den hjelp og behandling jeg har fått og vil anbefale andre til å gi det et forsøk! Tenk at jeg nå kan være glad for at det er sol utenfor og bevege meg fritt. Takk til deg Birgitte!

Mai Pham