Biopati

Biopati er en kombineret behandlingsform hvor det altid handler om at klarlægge og eliminere årsagen til dine ubalancer.

Din krops velbefindende kan forstyrres og bringes i ubalance af mange forskellige ting. Fra stress, psykiske kvaler, bakterier til mangelfuld kost og forgiftninger af flere forskellige slags. Er kroppen i ubalance bliver du endnu mere modtagelig overfor forkølelser og infektioner og har lettere ved at få kroniske sygdomme.

Formålet med Biopati er ikke bare at behandle symptomerne på sygdommen, men at fjerne årsagen til dem og på denne måde hjælpe kroppen tilbage til en sund og afbalanceret  tilstand.

Til dette bruges bla Homøopati, Urtemedicin, Kinesiologi, Vitamin & Mineralterapi, Immunstimulering, Akupunktur samt Kost og ernæring som du kan læse mere om herunder.

Kost og ernæring

Kost er kroppens byggesten. Får du nok vitaminer og mineraler i din daglige mad? Kræver dine symptomer ekstra indtag af nogle af disse ?

Spiser du hensigtsmæssigt i forhold til dine symptomer ?

 Mange sygdomme kan ofte afhjælpes med en lettere kostændring men skal tilpasses kroppens behov. Sammen finder vi en kur som du har mulighed for at overholde.

Homøopati

Princippet er, at et lægemiddel som i store doser fremkalder en sygdoms symptomer hos raske mennesker, i små doser vil helbrede den samme sygdom. Homøopati er en medicin der modvirker de selv samme symptomer som det oprindelige stof kan fremkalde. Derfor bruge man i homøopatiens verden betegnelsen “lige behandler lige”.
Homøopati praktiseres idag 41 euroæiske lande og indgår som en integreret del af de nationale sundheds systemer i bl.a England, Australien, Tyskland, Østrig, Frankrig, Holland, Brasilien, Mexico og Indien. Ifølge WHO bruger ca 400 milioner mennesker verden over homøopati som primær behandlingsform.

Urtemedicin

Gennem årtusinder har man brugt urter til at kurere sygdomme med. Nutidig forskning via avanceret teknologi gør, at vi idag nøjagtigt ved hvilke planter der kan bruges imod forskellige symptomer og sygdomme. Urterne kan bruges som stærke ekstrakter, som the eller tilberedt i cremer. Jeg bruger oftest stærke meget virksomme urteekstrakter som jeg på recept sammensætter individuelt, tilpasset netop de symptomer og sygdomme som de skal virke imod. Recepten på urtemedicinen kan så indløses i en af de helsekostforretninger der har urteekstrakterne på lager.

Vitamin og mineralterapi

Livsnødvendige næringsstoffer som kroppen oftest ikke er i stand til selv at danne, må tilføres gennem kosten. Vitaminer og mineraler kan i meget store – eller mindre doser anvendes som medicin.

Udrensning af kroppen

For at understøtte de indre organers funktion og hjælpe kroppen af med ophobede affaldsstoffer i organer, slimhinder, led eller væv, bruges homøopati eller urter i form af ekstrakter, kapsler/piller eller the.

Immunstimulering

Immunforsvaret skal understøttes med tilskud i det omfang kroppen har brug for. Det kan enten være i form af urter, homøopati eller vitamin og mineraltilskud.

akupunktur

Er du i Biopatisk behandling kan jeg tilbyde dig en supplerende akupunktur behandling.
Dette for at understøtte kroppens immunforsvar og styrke de vitale samt afgiftende organer.

Akupunktur er en behandlingsform, hvor man via indstik med ganske tynde nåle i punkter på kroppens meridianbaner kan forbedre helbredstilstanden.
Der bruges naturligvis kun sterile engangsnåle.

Nålestikket føles som en let spænding eller varme og behandlingen medvirker til en dejlig behagelig og afslappende fornemmelse.

Har du spørgsmål, så skriv til mig

Kontakt information

KLIENTERNE SIGER:

GØR TANKE TIL HANDLING...

Har du spørgsmål, eller vil du booke en tid, så ring eller udfyld formularen 

Følg os på Facebook